A LEGJOBB ELEDEL KUTYÁDNAK ÉS MACSKÁDNAK
A különbség a sütésben rejlik
A LEGJOBB ELEDEL KUTYÁDNAK ÉS MACSKÁDNAK
A különbség a sütésben rejlik

MIÉRT VÁLASZD

A KEMENCÉBEN SÜTÉST

AZ EXTRUDÁLÁSSAL SZEMBEN?

Kemencében sütés

Lassan sütve, alacsony hőmérsékleten

Fokozza az ízeket és az aromákat

Megőrzi eredeti állapotban a tápanyagokat és a létfontosságú vitaminokat

Nagyobb mennyiségű friss hús bedolgozását teszi lehetővé

Egyedülálló eljárás (a piacon levő állateledelek 5% - a készül csak ezze a módszerrel)

Házias receptúrák kisebb mennyiségben gyártva a minőség megőrzéséért

Tömörebb (20%-kal) nagyobb szemcsesűrűség

Kissebb adagra van szükséged

kedvenced etetéséhez

Extrudálás

Magas nyomáson való feldolgozás

Ízfokozók és zsírok hozzáadásával teszik ízletesebbé

Gyomor panaszokat okozhat

Elpusztítja az alapvető tápanyagokat

Kevesebb friss hús bedolgozását teszi lehetővé

A forgalomban lévő állateledelek 95% -át képviseli ez az eljárás.

Tömeges ipari termelés

(10-12 tonna/óra)

Kissebb sűrűség (több levegő a szemcsékben)

Ellentétben a legtöbb (95%) extrudálással készült kutyaeledellel, az Oven-Baked Tradition™ macska és kutyaeledelt lassan, alacsony hőmérsékleten sütjük, ezért az Oven-Baked Tradition a legjobb macska- és kutyaeledel a piacon. A kemencében sült tápnak sok előnye van, melyek közül legfontosabb, hogy több friss hús adható az egyes receptúrákhoz, megmarad és kiemelkedik jellegzetes íze és aromája. Lehetőség van könnyen emészthető alapanyagok felhasználására, megőrzi az alapvető tápanyagokat és létfontosságú vitaminokat. Sütés által akár 20%-kal is sűrűbbé válik az eledel, így kedvenced kisebb adag táppal is jóllakik. 

A családi vállalkozásban Kanadában készült, az Oven-Baked Tradition™ macska- és kutyaeledeleink ellenállhatatlan ízeket és kivételes táplálkozási értéket kínálnak! Minden macska- és kutyaeledel receptúránkat kis adagokban sütjük, a maximális minőség és frissesség érdekében, akárcsak otthon. Tápjaink elsődleges hozzávalóként valódi húst tartalmaznak, melyek kiválasztott gazdaságokból származnak. Akár csontozott csirkét, bárányt vagy halat választ, a frissesség és a hús minősége mindig kifogástalan.

Egészséges és minőségi hozzávalóink közé tartoznak az ízletes gyümölcsök és zöldségek, mint például az édesburgonya, az alma, az áfonya, a banán, a spenót, a brokkoli, a sütőtök és a vörösáfonya (közülük csak néhányat említve), melyek a macskák és a kutyák számára olyan alapvető tápanyagokat tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlenek a hosszú és egészséges élethez.

Szőrös barátaink egyéb alapvető táplálkozási szükségleteinek kielégítéséhez vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint helyileg termesztett teljes kiőrlésű gabonát (saját malmunkban őrőlve a kifogástalan minőség érdekében, árpa, zab, rozs, lenmag) is hozzáadunk. néhányat említve), melyek a macskák és a kutyák számára olyan alapvető tápanyagokat tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlenek a hosszú és egészséges élethez.

Mivel számunkra is fontos a kutyák és macskák egészsége, ezért minden formulánk hormon, antibiotikum, mesterséges aroma és tartósítószer mentes. Ha az Oven-Baked Tradition™ állateledelt választod, akkor olyan tápot választasz, amely nem tartalmazza az alább felsorolt anyagokat melyek gyakori allergének, gyakran emésztési és ételallergiák kiváltói:

  • Búzasikér
  • Búza
  • Kukorica
  • Szója
  • Szarvasmarha és abból való termékeket
  • Mesterséges aromák és színezékek
  • BHA/BHT vagy Etoxikin (EQ)

KUTYÁK

KUTYATÁPOK

Az Oven-Baked Tradition a legjobb tápokat kínálja kutyájának! Az Oven-Baked Tradition kutyaeledelei kiválasztott gazdaságokból származó természetes hozzávalókból készülnek.

Válaszd ki a legmegfelelőbb tápot kutyádnak, életmódjához és fajtájához illően: akár kölyökkutyáról, felnőtt vagy szenior kutyáról van szó; kistestű, középtermetű vagy nagytestű kutya.

Különös figyelmet fordítunk az ásványi anyagok és vitaminok egyensúlyára minden egyes receptúránkban, hogy segítsük megőrizni a kutya egészségi állapotát minden szempontból, a belek, a fogak, az idegrendszer és az agy egészségét.

Az Oven-Baked Tradition kutyaeledelei mesterséges aroma, antibiotikum és tartósítószer mentesek.

A glutén/gabona mentes eledeleink alacsonyabb glikémiás indexxel rendelkeznek a csökkentet kalória bevitelt igénylő kutyák számára.

Minden eledelünket speciálisan úgy alakítottuk ki, hogy ösztönözze a kutya optimális növekedését és fejlődését élete során, életstílusától függetlenül.

A lassú sütési folyamat kiemeli az összetevők ízvilágát, miközben megőrzi az alapvető tápanyagok és fehérjék jelenlétét.

Tápjaink a leggyakoribb allergénektől mentesek, mint például a búza, kukorica vagy szója és inkább saját malmunkban őrölt teljes kiőrlésű gabonát tartalmaznak, mint a rozs, árpa, zab és a rizs.

A kutyánk eledele kalória szegény, viszont gazdag ízvilágú, energiával teli kedvencünk egészségéért.

Kistestű kutyáknak

Kistestű kölyökkutya tápunkat kifejezetten a kölyökkutyák speciális igényeihez fejlesztetük ki, végigkiséri őket az egész fejlődésük során.

Az Oven-Baked Tradition kistestű kölyökkutyák (6 hetes kortól 12 hónapos korig) számára készült táp elsődleges hozzávalója a friss csontozott csirke és a kiválasztott gazdaságokból származó friss gyümölcsök és zöldségek.

A lassú sütési folyamatnak köszönhetően megőrzi az ízeket és a tápanyagokat, ezért nincs szükség mesterséges arómákra és tartósítószerekre.

Csak a legoptimálisabb összetevőket használjuk, amelyek tartalmazzák a szükséges vitaminokat a kölyökkutyák növekedéséhez és egészséges fejlődéséhez.

Az Oven-Baked Tradition kölyökkutyáknak való eledelei nem tartalmaznak búzát, kukoricát vagy szóját, melyek a leggyakoribb allergének. Ellenben teljes kiőrlésű gabonákat tartalmaznak, mint a rozs, árpa, zab vagy a barna rizs.

A kutya szerveinek megfelelő működéséhez glükózamint, kondroitint, inulint (prebiotikum), Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz, melyek elősegítik az egészséges bélműkődést és porcokat, valamint a fénylő szőrzetet.

Az Oven-Baked Tradition kistestű felnőtt kutyaeledele számos variációban kapható, hogy megfeleljen a kutyák egyedi ízlésének és életstílusának: csirke, hal, bárány vagy glutén/gabona mentes.

Oven-Baked Tradition kutyatápjaink lassan, alacsony hőmérsékleten készülnek így kutyája a friss összetevők ízének és tápanyagtartalmának minden előnyét élvezheti.
 
A felnőtt, kistestű kutyaeledelünk nem tartalmaz búzát, kukoricát, szóját, mesterséges aromákat sem tartósítószereket, elsődleges összetevőként friss húsból, valamint speciálisan kiválasztott zöldségekből és gyümölcsökből készül.
A kemencében való sütés által a nagyobb szemcsesűrűség miatt kedvence kisebb mennyiséggel is jóllakik.
 
Ez a kutyatápunk kifejezetten azért készült, hogy megfeleljen a felnőtt, kistestű kutyák táplálkozási igényeinek, hogy kiskedvence boldog és egészséges legyen!
 
Mivel hiszünk termékünkben, megközelítésünk teljesen átlátható, pontosan megmondjuk, hogy mi van kutyája eledelében, ahhoz, hogy hosszú és egészséges életet élhessen.

A szenior kutyatápunkat speciálisan az időskorú és a speciális súlykontrollt igénylő kutyák egészségének támogatására fejlesztettük ki.

Mivel az idős kutyák általában kevésbé aktívak, rendszerint ajánlott kalória- és tápanyagbevitelük figyelemmel kísérése, az elhízás elkerülése érdekében.

Ezért az Oven-Baked Tradition szenior kutyatápok alacsonyabb zsírtartalommal és magasabb vitamin és tápanyag tartalommal rendelkeznek.

Az alacsony hőmérsékleten való sütés által megmarad az összetevők ízvilága és a fehérjék magas szintje.

Az extrudálással ellentétben 20%-al tömörebb a szemcsesűrűség, így kisebb adagra van szüksége kedvence etetéséhez.

Az Oven-Baked Tradition eledelei búzától, kukoricától és szójától mentesek, hogy csökkentse az allergia kockázatát.

Ehelyett teljes kiőrlésű gabonát, például barna rizst, árpát, zabot vagy rozst tartalmaznak, magas rosttartalmuknak köszönhetően elősegítik az egészséges bélműködést.

Az Oven-Baked Tradition szenior kutyatápok elsődleges összetevője a friss csontozott csirke, valamint a kiváló minőségű zöldségek és gyümölcsök, mint például a spenót, az édesburgonya, az alma vagy az áfonya. Tapasztalja meg a különbséget!

Közepes termetű kutyáknak

Az Oven-Baked Tradition közepes termetű kölyökkutya táp fehérjékben gazdag, biztosítja a kölyökkutyák egészséges fejlődését.

A táp 6 hetestől 12 hónapos kor közötti kölyökkutyák számára készült, legfőbb összetevője a frissen csontozott csirke, valamint a kiválasztott gazdaságokból származó zöldségek és gyümölcsök valamint a teljes kiőrlésű gabonák (árpa, rozs és barna rizs).

Kutyatápunk Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdag, valamint az alapvető tápanyagok széles skáláját kínálja, hogy elősegítse a kökyökkutyák optimális fejlődését és növekedését.

Az alacsony hőmérsékleten való lassú sütés kiemeli az összetevők ízvilágát, miközben megőrzi a vitaminok és ásványi anyagok jelenlétét.

Ezenkívül lehetővé teszi, hogy az extrudálássdal ellentétben tömörebb szemcséket állítson elő, így kisebb adagra van szüksége kedvence etetéséhez.

A táp kanadában készült teljesen természetes, tartósítószer és aroma mentes, ideális a közepes termetű kölyökkutyák számára.

Közepes termetű felnőtt kutyatápunk kielégíti a legtöbb kutya táplálkozási igényét.

Közepes termetű felnőtt kutyatápot, csirkés, bárányos és halas fő összetevőkkel kínáljuk.

Receptúránk két különböző formában áll rendelkezésre, hagyományos és glutén/gabonamentes formában hogy megfeleljen kedvence különleges táplálkozási igényeinek.

Glutén/gabona mentes receptúráinknak alacsonyabb a glikémiás indexe, így ideális csökkentett szénhidrát diétát igénylő kutyák számára.

Tápjainak elsődleges összetevője a friss hús, valamint a kiválasztott gazdaságokból származó minőségi zöldségek és gyümölcsök.

Teljes kiőrlésű gabonát használunk, de nem használunk búzát, kukoricát, szóját, mert ezek allergiát okozhatnak.

Tápjaink tartósítószer és mesterséges aroma mentesek, ellenben gazdagok vitaminokban, fehérjékben valamint Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban.

Az Oven-Baked Tradition kifejezetten olyan tápokat készít, amelyekre szenior kutyájának szüksége van.

Szenior kutya tápunk friss csontozott csirkehúsból készül, valamint friss gyümölcsökből és zöldségekből, így biztosítva a vitaminok és ásványi anyagok optimális bevitelét kedvence étrendjébe.

A kemencében való lassú sütést, kisebb adagokban speciálisan az Oven-Baked Tradition fejlesztette ki.

Szenior tápunk elősegíti a kutyák belső szerveinek megfelelő működését az inulin, Omega-3, Omega-6 zsírsavak, a glükózamin és a kondroitin tápanyagok hozzáadásával.

Az Oven-Baked Tradition szenior kutyatápunk kevesebb zsír hozzáadásával készül, mint a hagyományos receptúráink, hogy kontroll alatt tartsuk a kevésbé aktív kutyák súlyát.

Továbbá a lassú sütési eljárásunk sűrűbb tápszemcséket eredményez a hagyományos extrudált tápokkal szemben, ami lehetővé teszi, hogy kedvence kisebb adaggal is jóllakjon.

Természetes eledelek természetes hozzávalókból az egészséges kutyák számára!

Nagy termetű kutyáknak

Az Oven-Baked Tradition fő irányelve az Ön kutyája egészsége, ezért a nagytestű kökyökkutyák eledelét, kifejezetten úgy dolgoztuk ki, hogy segítse kutyája növekedését és fejlődését a 6 hetestől 12 hónapos kor közötti időszakban.

Az agy és az idegrendszer fejlődéséhez elengedhetetlen a magas szintű DHA és az esszenciális zsírsavak jelenléte.

A karnitinnak a testzsír kontrollban van jelentős szerepe.

Oven-Baked Tradition kölyökkutya eledeleink biztosítják kutyája számára az összes szükséges vitamint és ásványi anyagot, melyek elengedhetetlenek a fejlődés során.

Oven-Baked Tradition kölyökkutya eledelünk kemencében lassan sütve készül, ez az eljárás segít megőrizni az ízeket és a tápanyagokat, sőt sokkal sűrűbb és táplálóbb tápszemcséket kapunk.

Friss csontozott csirke a táp elsődleges összetevője, továbbá a kiválasztott gazdaságokból származó zöldségek és gyümölcsök, mint a spenót, alma, brokkoli és az áfonya, valamint a teljes kiőrlésű gabonafélék mint a rozs, zab és a barna rizs.

Nagytestű felnőtt kutyaeledelünk elsődleges összetevője a friss csirke vagy bárányhús, a gondosan kiválasztott zöldségek és gyümölcsök, valamint a teljes kiőrlésű gabonafélék mint az árpa vagy a rozs.

Felnőtt kutyaeledelünk szója, kukorica és búza (leggyakoribb allergének), valamint mesterséges aroma és a tartósítószer mentes.

Mivel a nagytestű kutyák gyakran súlyproblémákkal küzdenek, eledeleink karnitint tartalmaznak, ami gátolja a testzsír lerakodását.

Oven-Baked Tradition nagytestű kutyaeledeleink lassú sütési módszerrel készülnek, aminek köszönhetően megőrzi az alapvető tápanyagokat és vitaminokat.

Az extrudálással ellentétben a tápszemcsék sokkal sűrűbbek, így kedvence kisebb adaggal is jóllakik.

A különbség a sütésben rejlik!

Kutyája egészsége az Oven-Baked Tradition legfontosabb feladata, ezért tápjaink igazodnak kutyája táplálkozási igényeihez.

Nagytestű szenior kutyák számára készült tápunk tartalmazza mindazokat az alapvető vitaminokat és tápanyagokat, melyek elősegítik hogy kedvencei egészségesek és boldogok legyenek.

Jutalomfalatok kutyáknak

Szerkesztés alatt áll, hamarosan elérhető lesz a többi is...

MACSKÁK

MACSKAELEDEL

Az Oven-Baked Tradition macskatápjaink friss és természetes hozzávalókból készülnek, melyek minden korosztály számára egyaránt alkalmasak: kiscicáknak, felnőtt és szenior macskáknak is.

Fedezze fel a kis adagokban készített Oven-Baked Tradition széleskörű kínálatát macskája jólétéért.

A csirkés és halas macskaeledeleinket fiss húsból, érett gyümölcsből és zöldségekből készítjük, alacsony hőmérsékleten, így megőrizve a vitaminok, fehérjék és ásványi anyagok jelenlétét kedvencei jó egészségi állapota megőrzése érdekében.

Lassú sütési folyamatunk lehetővé teszi számunkra, hogy macskájának sokkal táplálóbb eledelt biztosítsunk, így kedvence kisebb adag táppal is jóllakik.

Ami még fontosabb, az Oven-Baked Tradition macskaeledelei hormon, antibiotikum, mesterséges aroma és tartósítószer mentesek. 

Valamint mentesek a leggyakoribb allergénektől, mint a búzasikér, a kukorica vagy a szója. És mi a legjobb az egészben? A macskák megőrülnek érte!

Nem számít a macska életmódja vagy életkora, az Oven-Baked Tradition eledelei segítenek, hogy kis kedvence egészséges maradjon. Válassza ki a macska ízlésének és életmódjához leginkább illő tápot, és tapasztalja meg az Oven-Baked Tradition egyediségét!

Macskatápok

A kölyök macskatápunk alkalmas minden macskafajhoz és életstílushoz tartozó kiscicának, függetlenül attól, hogy kültéri vagy beltéri macskáról van szó.

A kölyök macskatápunkat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy ösztönözze a cica optimális fejlődését, hogy tökéletesen kiegyensúlyozott legyen, biztosítva számára minden lényeges tápanyagot és ásványi anyagot, amire szüksége van.

Elsődleges összetevőként csontozott friss csirkehúst, valamint friss gyümölcsöket és zöldségeket használunk, az Oven-Baked Tradition kölyökmacska tápjainkat lassan sütve apró adagokban készítjük, házias receptek alapján.

Macskaeledeleink nem tartalmaznak kukoricát, búzát vagy szóját (a leggyakoribb allergéneket), helyette saját malmunkban őrölt teljes kiőrlésű árpát, rizst és rozsot.

Mesterséges aromaanyagoktól és tartósítószerektől mentes, macskaeledelünk nagyobb sűrűségű, az extrudált tápokkal szemben, ez teszi lehetővé, hogy a cica kisebb adagokkal lakjon jól.

A zöld tea kivonat, ananász, tök, áfonya és glükózamin használata keverékünkben segíti a leggyakoribb egészségügyi problémák megelőzését.

Felnőtt macskaeledelünk számos változatban áll rendelkezésre, hogy illeszkedjen macskája életmódjához és ízléséhez.

Gabonafélékkel vagy akár anélkül, csirkével vagy hallal készült felnőtt macskaeledelünket lassan, alacsony hőmérsékleten sütjük, kis adagokban, hogy előhozza a nagyszerű ízeket, miközben megőrzi az alapvető tápanyagokat és létfontosságú vitaminokat.

Csontozott csirke vagy friss hal az elsődleges összetevő, az Oven-Baked Tradition eledelei friss és természetes tápokkal látják el kedvencét, a kiválasztott gazdaságokból beszerzett friss hús, zöldségek és gyümölcsök keverékének köszönhetően.

Gabona/glutén mentes macskaeledeleinknek alacsonyabb értékű a glikémiás indexe, ezért ideálisak a felnőtt macskák csökkentett szénhidrát diétájához.

A fehérjék több mint 96%-a húsból származik, így biztosítja a macskák számára szükséges energiát és ásványi anyagokat, elősegíti jó egészségi állapotuk megőrzését, megfelel minden életstílushoz (beltéri, kültéri) és minden életszakaszaszban.

Felnőtt macskatápjaink saját malmunkban őrölt teljes kiőrlésű gabonát (árpát, rizst, zabot) tartalmaznak, valamint az alapvető tápanyagok és vitaminok széles skáláját.

Szenior macska eledelünket kifejezetten a speciális étrendet igénylő idős macskák és a csökkentett kalória bevitelt igénylő macskák számára fejlesztettük ki.

Ugyanúgy mint az Oven-Baked Tradition felnőtt macska eledeleinek, a szenior macska tápok elsődleges összetevője szintén a friss, csontozott csirkehús, valamint a kiválasztott gazdaságokból származó friss zöldségek és gyümölcsök, mint például a cékla, sütőtök, vörösáfonya, ananász és a teljes kiőrlésű gabonák.

Az Oven-Baked Tradition szenior macska tápok taurint is tartalmaznak, amely köztudottan segíti a jó szívműködést és az éles látást, valamint magas a glükózamin és a kondroitin tartalma, amelyek hozzájárulnak a porcok hidratálásához az ízületek védelme érdekében.

Szenior macskaeledelünk az összes többi macskatáppal szemben kevesebb nyers zsírt tartalmaz, így csökkentve a macska kalóriabevitelét, függetlenül attól, hogy kültéri vagy beltéri macska.

A KÜLÖNBSÉG A SÜTÉSBEN REJLIK... GYŐZŐDJ MEG RÓLA SAJÁT SZEMEDDEL!  NÉZD MEG A GYÁRTÁSI FOLYAMATOT!